2011. április 4., hétfő

Termékskála



2011-ben a CTEK nagyon izgalmas szakaszhoz érkezett a cég történetében. Számos fontos változás történt a termékskálában, új termékek jelentek meg a piacon. Megváltozott az elnevezésük, a csomagolásuk.
Az elnevezések lerövidültek, hogy még egyértelműbben megállapítható legyen, hogy hány amperral töltenek az egyes töltőkészülékek. A csomagolást környezettudatosan újították meg, újrahasznosítható papírból készült, karcsúsága pedig lehetővé teszi, hogy 20%-kal több férjen el egy raklapon, ezzel is csökkentve a szállítással kibocsátott káros anyag mértékét a környezetre.



Az XS 0.8 fokozatosan jelenik meg a magyar piacon, és szorítja ki elődjét az XS 800-ast. Ez a töltő különösen azok számára praktikus, akik kisebb akkumulátorokhoz (motorkerékpár, robogó, quad, jet-ski) karbantartására keresnek egy megbízható készüléket. Új mikroprocesszor ilyen kategóriában csak a CTEK XS 0.8-as töltőjében található meg, ezáltal ez a legmegbízhatóbb és legideálisabb kis kapacitású akkumulátortöltő a piacon.
XS 0.8

Az MXS 5-ös akkumulátortöltő megjelenését nagy sikerű elődje az MXS 4003 készítette elő a piacon. Ez a modell is egyedülálló a piacon, fejlett technológiája, 8 lépcsős töltési folyamata magában foglalja mindazokat a szolgáltatásokat és funkciókat, amelyek szükségesek minden felmerülő akkumulátorprobléma kezeléséhez.

Azoknak sem kell csalódottságot érezniük, akik MXS 4003-as készülékkel rendelkeznek, hiszen ez a termék olyan rangos elismeréseket kapott, mint „Best in Test” (AutoBild, Németország) és „Az év terméke”  (AutoExpress, Nagy-Britannia).
MXS 5
MXS 7
MXS 10
MXS 25

MXT 14


MXTS 70

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése